Allergener

      Allergener


         De stoffer eller produkter, som er listet i Mærkningsforordningens bilag II, som der skal oplyses om er:


  1. Glutenholdige kornprodukter, dvs. hvede, rug, byg, havre
  2. Krebsdyrog produkter på basis af krebsdyr
  3. Æg og produkter påbasis af æg
  4. Fisk og produkter på basis af fisk
  5. Jordnødder/peanuts og produkter på basis heraf
  6. Soja og produkter på basis af soja
  7. Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
  8. Nødder, dvs. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder og produkter på basis heraf
  9. Selleri og produkter på basis af selleri
  10. Sennep og produkter på basis af sennep
  11. Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø
  12. Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO­2
  13. Lupin og produkter på basis af lupin
  14. Bløddyr og produkter på basis af bløddyr


         Ved behov for yderligere oplysninger om allergener - kontakt da venligst køkkenet på 8626 2448 eller                           post@monas.dk

    

    

monas.dk

Monas A/S

CVR 21 77 66 37

Spar Nord Bank

Reg. nr.  9004

Kto.  nr.  112022 8869

Køkken:

Tlf. 86 262448 eller 86 242424

E-mail post@monas.dk

Kontor:

Tlf. 26 160448

E-mail kenneth@monas.dk