Allergener
De stoffer eller produkter, som er listet i Mærkningsforordningens bilag II, som der skal oplyses om er:
- Glutenholdige kornprodukter, dvs. hvede, rug, byg, havre
- Krebsdyrog produkter på basis af krebsdyr
- Æg og produkter påbasis af æg
- Fisk og produkter på basis af fisk
- Jordnødder/peanuts og produkter på basis heraf
- Soja og produkter på basis af soja
- Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
- Nødder, dvs. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder og produkter på basis heraf
- Selleri og produkter på basis af selleri
- Sennep og produkter på basis af sennep
- Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø
- Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2
- Lupin og produkter på basis af lupin
- Bløddyr og produkter på basis af bløddyr
Ved behov for yderligere oplysninger om allergener - kontakt da venligst køkkenet på 8626 2448 eller post@monas.dk